Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başiskele’de Uğur Yüksel durmuyor, destek büyüyor

Başiskele’de Uğur Yüksel durmuyor, destek büyüyor
Ucuz Web Tasarım
19.02.2024
A+
A-

Başiskele’nin en iddialı adaylarından Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başiskele’de dur durak bilmeyen Uğur Yüksel, partinin ve kentin önemli siyasetçilerinden Mehmet Aras ile birlikte Serindere’de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Başiskele Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel  ve Başiskele Teşkilatı, Karadenizliler Mahallesi Sakinlerinden Yahya Furuncu’yu  Ameliyat Sonrası Ziyarette Bulundu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAŞİSKELE’Yİ GERÇEK BİR KENT YAPMAK İÇİN GELİYOR

 

‘Şehrine sahip çık, nesline sahip çık’ diyen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel, Başiskeleliler’in en çok şikayet ettiği konulardan biri olan elektrik kesintilerine yönelik çözüm yolunu da yakında açıklayacak. Sokak hayvanları dahil, Başiskele’de sorun olan konularla ilgili çözüme yönelik projelerin hazır olduğunu belirten Uğur Yüksel, yakında büyük tanıtım toplantısıyla projelerini Başiskeleliler ile paylaşacak. Uğur Yüksel’in projeleri kentte ses getirecek.

 

Başiskele’yi gerçek anlamda bir kent yapmak, milletimize hizmet etmek için ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ ruhu ile geliyoruz diyen Uğur Yüksel,  Başiskele’de herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.