Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bir Sevdadır dizisi 8 bölümüyle ekranlara geliyor

Bir Sevdadır dizisi 8 bölümüyle ekranlara geliyor
Ucuz Web Tasarım
19.03.2024
A+
A-

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır dizisi, 20 Mart Çarşamba günü sekizinci bölümüyle ekranlara gelecek.

 

Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak:

Yeşil’in tüm gerçekleri itiraf ettiği çocuklarına yazmış olduğu mektup Rukiye’nin eline geçmiştir. Yeşil bu mektubu Rukiye okumadan geri alabilecek mi? Karlıcaların Boğaziçi 1453 kulübünü satın alması şokuyla mücadele eden Yasin bu hamleye nasıl karşılık verecek?

Yeşil’in artık Menevşe ile işe gitmesini istemeyen Gülender bu duruma nasıl bir çözüm bulacak?

 

İshak Ali kulübün satın alındığını öğrendikten sonra Yasin’i yurt dışına transfer edecek mi? Kulüp başkanı Haldun iki aileyi barıştırmak için iftar düzenleyerek Bıçakçılar ile Karlıcaları aynı masada bir araya getirince neler olacak? İftar yemeğinde bir araya gelen Menevşe ve Tufan’ın arasında neler yaşanacak? Boncuk ve İshak’ın doğum günü kutlaması nasıl bir sürprizle sonlanacak?

“Bir Sevdadır” 8. bölümüyle 20 Mart Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.