Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ekrem Genç “Salkom Kozmetik olarak hedefimiz uluslararası arenada zirvede olmak” dedi.

Ekrem Genç “Salkom Kozmetik olarak hedefimiz uluslararası arenada zirvede olmak” dedi.
Ucuz Web Tasarım
20.12.2023
A+
A-

Ekrem Genç “Zaza Dayı” 1990 yılında iş hayatına atıldıktan sonra kozmetik ve ilaç sektöründe kendisini çok kısa…

Ekrem Genç “Zaza Dayı” 1990 yılında iş hayatına atıldıktan sonra kozmetik ve ilaç sektöründe kendisini çok kısa sürede geliştirerek bir aile şirketi olarak kurdukları “Salkom Kozmetik” ile sektörün önemli firmalarından birisi olmayı başardı.

Salkom Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı olarak ülke genelinde oda başkanları ve yönetimdeki meslektaşlarıyla birlikte büyük başarılara imza atan Ekrem Genç üniversite alt yapısı olmadan kendisini sahada geliştirerek büyük başarıla imza atmaya devam ediyor.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Ekrem genç “ Salkom Kozmetik olarak artık sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Azerbaycan, Rusya, Almanya, Belçika, Kosova ve Ortadoğu’ya açıldık. Salkom Kozmetiki sektörde yaşanan krizlerden ve olumsuzluklardan korudum. 15 yılın sonunda gelinen nokta başarımızın bir göstergesidir” dedi.

Açıklamalarına devam eden Ekrem Genç “ Müşteri memnuniyeti vizyonu ile yola çıkarken sadece kaliteli ürünlere yer verdik. Bunu aynı zamanda fiyatlarımıza da yansıtmayı başardık. Önceliğimiz Salkom Kozmetik’i uluslararası arenada zirveye adım adım taşımayı hedefliyoruz.” diyerek duygularını ifade etti.

 

Ekrem Genç “Zaza Dayı” hakkında

 

Ekrem Genç 1972 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde.7 erkek 3 kız kardeşin en küçük bireyi olarak dünyaya geldi.

İlkokul eğitimini Viranşehir İlkokulu’nda tamamlamasının ardından iş hayatına erken yaşlarda atılan Ekrem Genç ülke genelinde çok farklı sektörlerde hem çalıştı hem aynı zamanda kendisini geliştirerek yöneticilik yapmaya başladı.

2008 yılında da aile şirketi olarak kurduğu Salkom Kozmetik ile girdiği kozmetik ve ilaç sektöründe büyük başarılara imza atan Ekrem Genç kısa sürede çalışmalarının semeresini şirketini sektörün öncü firmalarından biri yaparak taçlandırdı.

 

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.