Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hasan Teker Belçika’da ”Teker Chicken ‘ ile büyümeye devam ediyor

Hasan Teker Belçika’da ”Teker Chicken ‘ ile büyümeye devam ediyor
Ucuz Web Tasarım
07.07.2022
A+
A-

Teker Chicken CEO’su Hasan Teker sadece bir tavuk şirketi olmaktan çıkarıp bir gıda şirketine dönüştüreceklerini söyledi.Belçika’da doğan markamızı başka avrupa ülkelerine taşıma planları içindeyiz.

Teker Chicken CEO’su Hasan Teker 1998 yılında Aile şirketi olarak kurulan şirketimiz 2016 yılında hazır gıdaya girerek pişmiş ürünleri çıkartarak gross marketlere girmeye başlayarak büyüyen şirketimiz hedefleri başka avrupa ülkelerinde faaliyet geçirmek istiyoruz.

İşler biraz de yolunda gitti diyebilirim. Hasan Teker 2016’nın ikinci çeyreğine geldiğimizde hem iyi bir iş çıkarmış olduk kârda da iyi sonuçlar almaya başladık. Bir anda işlerin kapasitesi artması ve büyüme hızı olarak büyük yol aldık.

2020 yılların başında  Beyaz et sektöründe Belçika’da önde gelen markalardan biri olmayı başardık. Ciro bazında bir önceki yıla oranla yüzde 20 büyüdük.

Bugün gündeminizde neler var? Ne gibi yatırım planlarınız var?

Ana stratejimiz Teker Chicken’i sadece tavuk şirketi olmaktan çıkarıp farklı kategorilerde yine tüketicilere sağlıklı, güvenli, kaliteli ürün sunan bir gıda şirketi haline getirmek. Gelişen trendleri yakından izliyoruz.

İnorganik büyüme fırsatlarına da açıksınız o halde?

Organik büyüme bizim için daha önemli ama inorganik bir fırsat çıkarsa neden olmasın.

İhracatta yeni ülkeler olacak mı?

Evet özellikle takip ettiğimiz ülkeler arasında Çin ve Japonya var. Yine Avrupa Birliği tarafında oluşabilecek fırsatlara da bakıyoruz.

Son olarak Teker Chicken CEO’su HASAN TEKER,  satış hikayesini gelecek planlarını anlatan Teker, sadece bir tavuk şirketi olmaktan çıkarıp bir gıda şirketine dönüştüreceklerini söylüyor. Kapasite artışının yanı sıra yeni kategorilere gireceklerinin sinyalini veriyor ve “Fırsat çıkarsa yeni satın almalarla büyüyeceğiz. Gıda alanına giren her şey şu an radarımıza giriyor” diye konuşuyor.

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.