Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İşte Kadın Derneği kahvaltıda buluştu…

İşte Kadın Derneği kahvaltıda buluştu…
Ucuz Web Tasarım
21.03.2022
A+
A-

İşte Kadın Derneği, hava şartları sebebiyle erteledikleri ‘8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlamak için bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Derneğin yönetim kurulu ve üyelerinin bir araya geldiği programda ünlü sanatçı Açelya Akkoyun da davetliler arasındaydı.

Dernek Başkanı Gülhan Akyazı, Başkan Vekili Fatma Çınar ve derneğin yönetim kurulu üyesi gazeteci Mezin Dedeyi bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ünlü sanatçı Açelya Akkoyun, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Kadınlara iş imkânı üreten derneği kutluyorum. Bu tür derneklere herkesin katkı vermesi gerekir” dedi.


Kadınların iş gücüne katılmalarının önünde bulunan engelleri ortadan kaldırmak, kadınların kendi içlerindeki gücü keşfedip, kendilerini tanımalarını ve ifade etmelerini sağlamak hedefiyle 2015’te kurulan İşte Kadın Derneği, kadın istihdamını artırmak için projeler üretip, hayata geçiriyor. AB ve İçişleri Bakanlığı ile birlikte birçok projeyi hayata geçiren ve yeni çalışmalara imza atan dernek, kadın girişimciliğini özendirmek için durmadan çalışıyor.

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.