Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Korhan Zerdali ve annesi Derya’dan sürpriz düet

Korhan Zerdali ve annesi Derya’dan sürpriz düet
Ucuz Web Tasarım
11.04.2023
A+
A-

Korhan Zerdali ve annesi Derya ile yaptıkları ‘ÖMRÜM’ isimli düet şarkıları yayınlandığı andan itibaren dinleyicilerden tam not aldı.

 

Ailesi ile Almanyada yaşayan genç Rap sanatçısı Korhan Zerdali henüz 2005 doğumlu. Yapımcı Salih Zerdali’nin oğlu olan Korhan, Almanca ve Türkçe sözlerini harmanlayıp hazırladığı Ömrüm isimli  ilk çalışmasının bestesinin kendisine, sözlerini ise annesi Derya ile yazdığını belirtti.

Çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini söyleyen sanatçı, Yakın tarihte vizyona girecek bir sinema filminin de başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcı ve prodüktör Salih Zerdali’nin desteğini arkasına alan genç sanatçının ismini önümüzdeki günlerde yeni çalışmalarıyla sıkça duyacağız.

Sanatçı, Ömrüm isimli single çalışmasının annesi ile düet kararının çok anlamlı olduğunu, Çıkış şarkısının annesi Derya ile beraber yapmanın gururunu taşıdığını söyledi.

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.