Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lami Uyar “Atılımlarımız devam edecek”

Lami Uyar “Atılımlarımız devam edecek”
Ucuz Web Tasarım
12.10.2022
A+
A-

Uyarlar Holding yönetim kurulu üyesi Lami Uyar davetli olduğu Kuruçeşme Oligark’ta yapılan Fashion TV 2022 Miss &…

Uyarlar Holding yönetim kurulu üyesi Lami Uyar davetli olduğu Kuruçeşme Oligark’ta yapılan Fashion TV 2022 Miss & Mr. Fashion TV Turkey” güzellik yarışması öncesinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Lami Uyar “Uyarlar Holding olarak şu an 45 ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine ciddi katkılarda bulunuyoruz. Kendi fabrikamızı daha da büyütme kararı aldık ve bunun çalışmaları devam ediyor. Yeni soğuk çekme tesisi kuruyoruz. 2023 yılında daha büyük hamleler yapmaya karar verdik ve yurt dışında fabrikalar ve özel depolar kurmak için girişimlerde bulunduk” dedi.

Açıklamalarına devam eden Lami Uyar “Yurt içinde yeni is istihdamları yaratmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl ihracat hedeflerimizi daha da arttırarak Böylelikle ülkemize çok döviz girdisi yapmayı hedefliyoruz. Uyarlar Holding olarak yıllık üretim kapasitemiz 100 bin tondan 150 bin tonlara kadar çıktığını ifade etti.”

Hayatın sadece çalışmaktan ibaret olmadığının altını çizen Lami Uyar kendisinin ve Uyarlar Holding’in insanların yaşamlarına dokunmak amacıyla çeşitli yardım kuruluşlarına destek verdiklerini ve çalışmalara katıldıklarını da belirterek açıklamalarına son verdi.

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.