Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meykimya İle Kimya Sektöründe Dünyaya Açılın. Yılın Kimya Firması

MEY KİMYA, dünya lideri tedarikçilerle işbirliği yaparak, kalite ve hizmet konusunda ödün vermeden faaliyet gösteren bir kimya şirketidir. Yüksek standartlarda ürünler sunarak, sektöründe öncü bir konuma sahip olan MEY KİMYA, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Meykimya İle Kimya Sektöründe Dünyaya Açılın. Yılın Kimya Firması
Ucuz Web Tasarım
15.04.2023
A+
A-

Şirket, kendi AR-GE çalışmalarıyla sektöre ait ürünlerin formülleri ve üretim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmakta ve bu bilgiyi iş ortaklarıyla paylaşarak sektörün gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Yeni iş kolları oluşturmak isteyen müşterilerine de öncülük eden MEY KİMYA, sektöründe öncü bir rol oynamaktadır.

Meykimya Tarafından Desteklenen Sektörler

Boyalar, yapı kimyasalları, plastik, kauçuk ve seramik hammaddeleri alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunan MEY KİMYA, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş çözümler sunmaktadır. Avrupa İş Dünyasında Yılın En İyi Kimya Firması Ödülüne layık görülen şirket, kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeden müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Meykimya Tarafından Üretimi Yapılan Bazı Ürünler

MEY KİMYA, yapı malzemeleri, plastik, boya ve seramik sektörlerine yönelik çözümler sunmaktadır. Şirket, cam tozu, cam kürecikleri ve cam elyaf gibi ürünlerle yapı sektöründeki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamakta ve plastik ve kauçuk sektörlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Kaolen, plastifiyanlar, HDPE, polikarbon (PC), ABS ve gliserol ester reçineleri gibi çeşitli ürünlerle müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan MEY KİMYA, ayrıca boyalar için Köpük Kesici, akrilik reçine, epoksi reçine, solvent bazlı bağlayıcı, özel katkı maddeleri, öğütme boncukları, fonksiyonel dolgular, waxlar, dispersiyon ajanları ve glitters gibi ürünler de sunmaktadır.

MEY KİMYA, seramik hammaddeleri ve Plastik hammaddeleri alanlarında da faaliyet göstermekte ve müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş çözümler sunarak sektöründe öncü bir konumda yer almaktadır. Şirket, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyerek sektördeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve ihtiyaçlara uygun çözümler sunmaktadır.

 

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.