Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mylounge Ada’da Arif Susam rüzgarı!

Mylounge Ada’da Arif Susam rüzgarı!
Ucuz Web Tasarım
30.07.2023
A+
A-

İstanbul’un Maltepe ilçesinde gece hayatının yeni gözde mekanlarından biri olmaya aday Mylounge Ada sahnesinde geçtiğimiz günlerde Arif…

İstanbul’un Maltepe ilçesinde gece hayatının yeni gözde mekanlarından biri olmaya aday Mylounge Ada sahnesinde geçtiğimiz günlerde Arif Susam sahne aldı.

Arif Susam ve taverna müziği sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Arif Susam şarkılarıyla gecede kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Gece boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Susam’a geceye katılan müzikseverler eşlik ederken ara ara da kendilerini sahneye atarak Arif Susam şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendikleri gözlerden kaçmadı.

Ünlü sanatçı Arif Susam’da programı öncesinde basına verdiği açıklamada “Çok güzel bir mekan ve ilk sanatçıları olarak davet edilmem tabi ki mutluluk verici. Bu gece beni izlemeye gelen tüm misafirlerime unutulmaz dakikalar yaşatmak istiyorum” dedi.

Gece öncesi Mylounge Ada işletmecisi Bayram Özbek yaptığı kısa açıklamada “ Mylounge Ada kısa süre içerisinde İstanbul’un renkli gece hayatına kendisini kabul ettireceğine inancım sonsuz. Amacımız çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha mükemmel hizmet verebilmek. İlerleyen günlerde tıpkı bugün Arif Susam gibi bir ismi sahnemizde ağırladığımız gibi Ümit Besen başta olmak üzere Türk müziğine damga vurmuş isimleri sahnemizde ağırlamaya devam edeceğiz. Yeni bir mekanız ve ilk programımızı Arif Susam ile yaptık. 19 Ağustos gecesi Yılmaz Morgül gibi büyük bir ismi de sahnemizde ağırlayacağız. Müziğin dışında dünya mutfağı konusunda da çok iddialıyız. İsteyen misafirlerimiz eşsiz sabah kahvaltılarını mekanımızda yapabilir. Geniş bir hizmet yelpazemiz var.” diyerek duygularını ifade etti.

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.