Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özlem Yeşilyurt yeni projesiyle sanat ve tasarımı buluşturdu.

Ünlü iç mimar Özlem Yeşilyurt’tan bir ilk daha….

Özlem Yeşilyurt yeni projesiyle sanat ve tasarımı buluşturdu.
27.10.2024
A+
A-

Tasarım dünyasında yaratıcılığı ve sanatı bir araya getirerek fark yaratan bir isim olan iç mimar Özlem Yeşilyurt, son dönemde aldığı otel projesi, onun bu eşsiz yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor. İç mekanları sadece estetik birer alan olarak değil, aynı zamanda ruhsal bir deneyim sunan mekanlar olarak gören Yeşilyurt, bu projede kendi sanatsal çalışmalarını da entegre etmeyi planlıyor.

Sanatın, bir mekânın ruhunu besleyen en önemli unsurlardan biri olduğunu düşünen Özlem Yeşilyurt, projesinde kendi tablolarını kullanarak otelin iç mimarisine derinlik katmayı hedefliyor. Bu tablolar, yalnızca dekoratif unsurlar değil; aynı zamanda misafirlerin ruh halelerine hitap eden, düşündüren ve ilham veren öğeler olacak.

Otelin genel konseptiyle Yeşilyurt’un tablolarını mükemmel bir uyum yakaladığı gözlerden kaçmazken kullanılan her eser aynı zamanda mekanın havasını değiştirirken otelin misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunacak. Yeşilyurt’un kullandığı renk paletleri, dokular ve kompozisyonlar, hem mekânın mimari yapısıyla bütünleşecek hem de sanatsal bir ifade oluşturacak.

 

Bu projede, sanatın ve iç mimarinin birleşimi, otel misafirlerine bir hikaye anlatmasını amaçlayan Yeşilyurt “ Tablolar, her odada ve ortak alanlarda farklı atmosferler yaratırken, konukları bu atmosferin bir parçası olmaya davet edecek” diyerek duygularını dile getirirken .

Özlem Yeşilyurt’un bu otel projesi, iç mimarlığın ve sanatın nasıl bütünleşebileceğine dair mükemmel bir örnek olmaya aday gözüküyor..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.