Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Romeo ve Juliet: Şiddetli Geçimsizlik’ Sokak hayvanları için sahnede!

‘Romeo ve Juliet: Şiddetli Geçimsizlik’ Sokak hayvanları için sahnede!
Ucuz Web Tasarım
17.07.2022
A+
A-

Romeo ve Juliet! Ölümsüz bir aşk eserinin iki kahramanı…
Peki ya Shakespeare’in yarattığı bu eser planlandığı gibi sonlanmasaydı? Bu iki aşık evlenip bir yuva kursaydı ve bir de dünya tatlısı kızları olsaydı? Onlar için mutlu son olur muydu?
Romeo ve Juliet ölmemiş, aksine evlenerek bir yuva kurmuşlardır. 20 yıllık evliliklerinin meyvesi kızları ile birlikte yıpranmış ilişkileri kavga gürültü eşliğinde sürüp girmektedir. Öyle ki Shakespeare, soğuk mezarından kalkıp bu çifte müdahale etme gereği duyar.
Fazla Mesai Tiyatro Grubunun hazırladığı bu tek perdelik güldürü Üsküdar Sahne Hane’de sokak hayvanları için sahnede.
Oyunumuz ÜCRETSİZDİR
20 Temmuz Çarşamba günü 20.30’da oynanacak oyunumuza seyirci olarak tek katılım şartımız sokaktaki dostlarımız için mama getirmenizdir. Ne kadar mama getirdiğiniz önemli değildir. Para kabul edilmemektedir.
@sahnehane_uskudar instagram adresimize mesaj atarak yer ayırabilirsiniz.
Sahne Hane – Üsküdar
Selmani Pak Cad. No:48 Üsküdar
(Üsküdar Üni. Çarşı Yerleşkesi Yanı)
Fazla Mesai yapanlar: Alev Gökmen, Oğuzhan Polatkan, Özgür Levent Övünç
Yöneten: Can Törtop
İletişim;
İnstagram: @sahnehane_uskudar
Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.