Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Transfer Savaşları Başladı

Her sene görülen transfer yarışları bu sene erken başladı. Henüz lig bitmese dahi Fenerbahçe Galatasaray’a tarihi bir çalım atmak için uğraşıyor. Her iki takımın yeşil sahalarda görülen kıyasıya rekabeti artık saha dışına taşmış durumda. Bu durumu transfer haberleri de doğruluyor.

Transfer Savaşları Başladı
Ucuz Web Tasarım
18.05.2022
A+
A-

Fenerbahçe son dönemde transfer haberleri ile kaliteli Türk oyuncu sayısını arttırmak istiyor. Bu doğrultuda planlarını yapan Ali Koç son dönemde adından sıklıkla söz ettiren birkaç Türk oyuncunun peşine düşmüş durumda.

50tl deneme bonusu

Yeni Transfer Haberlerinin Eli Kulağında

Her sene rekabet ortamında yapılan transferlerde Fenerbahçe rakibi Galatasaray’a golünü atmak üzere. Sarı kırmızılı takımın önemli bir Türk oyuncusunu gözüne kestiren Fenerbahçe ezeli rekabeti transfere de taşıyor. Son dönemde yeni teknik direktörü İsmail Kartal ile hızlı bir yükseliş yaşayan ve ligde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosunu kurmak için hızlı davranıyor. Gelecek sezon için Jorge Jesus ile yollarına devam edecek olan Sarı lacivertli takım oyuncu takviyesini de sürdürmek istiyor.

Yeni Transferler Sansasyonel Olacak

Yeni teknik direktörünü kısa süre içerisinde ülkeye getirmek isteyen Ali koç aynı zamanda transfer görüşmelerinde de hızlı bir rol almak istiyor. Öne çıkan yerli oyuncular arasında ise Eren Elmalı ismi dikkat çekiyor. Bu oyuncunun yanı sıra aynı zamanda Doğucan Haspolat ve Umut Bozok yine transfer söylentileri olan isimler arasında yer alıyor. Halen Galatasaray’da kiralık olarak oynanan Halil Dervişoğlu da yine yeni transferler arasında yer alacak gibi görünüyor.

 

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.