Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU, BAŞKAN BEYAZGÜL’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU, BAŞKAN BEYAZGÜL’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Ucuz Web Tasarım
20.05.2021
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çevik Kuvvet Köprülü kavşağının açılışını gerçekleştirmek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Karaismailoğlu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi hatıra defterini imzalayan Bakan Adil Karaismailoğlu ardından Başkan Beyazgül ile birlikte toplantı salonuna geçerek Şanlıurfa’ya yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Başkan Beyazgül Şanlıurfa’da yapılan hizmetler noktasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na hayata geçirilen ve tamamlanma aşamasındaki projeleri içeren bir sunum da yaptı.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimize bugüne kadar yapılan yatırımlar için bakanımıza teşekkür ediyorum. Geniş bir yüz ölçümü olan şehrimizin ve yoğun nüfusu olan bu şehrimizin ihtiyaçları elbette ki devam etmektedir. Biz şuna inanıyoruz turizmde ve tarımda cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Aynı zamanda tarıma bağlı sanayide de cazibe merkezi olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun ülkemize vereceği katılar elbette ki çok büyük olacaktır” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ziyaretinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Zemzem Gülender Açanal, Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özşavlı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk ve meclis üyeleri eşlik etti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.