Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü isimler Tiyatroname’nin yeni komedisinde buluştu

Ünlü isimler Tiyatroname’nin yeni komedisinde buluştu
Ucuz Web Tasarım
28.01.2022
A+
A-

“Seni Gidi Beni” ismine sahip yeni tiyatro oyunun kadrosunda Tiyatroname kurucusu Nami Esatgil ile birlikte Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar, Nilay Dorsa ve Zeynep Buse Kale yer alıyor. 14 Ocak’ta seyircileriyle buluşmaya hazırlanan tecrübeli kadro “Seni Gidi Beni” isimli iki perde tiyatro oyununu sahnelemek için bir hayli heyecanlı.

Seni Gidi Beni
120 dk Aile Komedisi
Yazan-Yöneten
Nami Esatgil
Oyuncular
Nami Esatgil- Arzu Yanardağ- Murat Tavlı – İpek Tanrıyar- Nilay Dorsa- Zeynep Buse Kale
Konu
Çapkın Rüştü, üç kadını ayrı ayrı kandırmaktadır. Ve bu kandırmacaya evde yardımcı olarak çalışan kuzeni Düriye yardımcı olmaktadır. Eve gelen elektrik ustasına Düriye’nin yanlış müdahelesi ile elektrik akımına uğrarlar ve elektrikçi ile Düriye’nin ruhları yer değiştirir. Kadınların da eve gelmesiyle içinden çıkılamayacak durumların oluşması sizleri gülme krizine sokacak.

 

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.