Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Wifi şifre kırma yöntemleri gittikçe artıyor

Wifi şifre kırma yöntemleri gittikçe artıyor
Ucuz Web Tasarım
16.10.2021
A+
A-

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte birçok kod bilgisi gerektiren yöntemlerde kolaylaştı ve sadece bir tuş ile yapılabilir duruma geldi. Son yılların en popüler sorgularından olan wifi kırma ve benzeri merak edilen konular başta öğrenciler olmak üzere internet sıkıntısı çeken binlerce kişinin ortak sorunu oldu.

Mobil cihazlar için wifi kırıcı çok daha fazla tercih ediliyor.

Wifi şifresi kırma
Wifi Kırma

Cep telefonunun kullanımı artık bilgisayarlara göre çok daha fazla olması nedeniyle birçok kişi bu araştırmalarını genellikle mobil cihazlar üzerinden yapıyor. Google play ve Apple store gibi yasal mağazalarda bu uygulamaların yer alması birçok kişinin kolaylıkla ulaşabilmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda başarılı bir şekilde internet şifresi kırmak için Windows veya Linux tabanlı programlar kullanılırken bu durum artık çok daha basitleşmeye bonanza oyna başladı. Wifi şifresi kırmak için ve bilgi almak için araştırma yapan binlerce öğrenci bu alana akın etmiş durumda.

Daha fazlası: Deşifre

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.