Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yağız’dan iddialı sözler “Önüne gelen arabesk okuyor”

Yağız’dan iddialı sözler “Önüne gelen arabesk okuyor”
Ucuz Web Tasarım
19.07.2024
A+
A-

90’ların sevilen arabesk şarkılarından “Vay Be”yi yeni aranjesiyle yorumlayan Yağız şarkısının aldığı geri dönüşlerden mutlu olduğunu dile…

90’ların sevilen arabesk şarkılarından “Vay Be”yi yeni aranjesiyle yorumlayan Yağız şarkısının aldığı geri dönüşlerden mutlu olduğunu dile getirdi.

Şarkısının klip çekimlerinde konuşan Yağız, “Ben gol olmayacak şarkıyı yapmam. Benim şarkılarım hep 90’dan gol olur” dedi.

İddialı sözlerini yıllarını verdiği arabesk müzikle ilgili de sürdüren Yağız, “Biz arabeski ustalardan öğrendik. Yeni jenerasyon da bunu yapmalı ama doğru şarkı söylenmiyor ve doğru şarkılar yapılmıyor. Arabesk en zor müzik türlerinden biridir. İyi bir sesiniz olmalı ama görüyoruz bu dönemde her önüne gelen arabesk okumaya başladı. Yeni jenerasyonun arabesk adı altında söylediği şarkılar çok zayıf” dedi.

Yağız yıllardır canlı sahne yapabilen nadir şarkıcılardan biri olduğunu söylerken, “Okumayacağımız şarkı yok. Kendilerine şarkıcı diyenler gelip sahnemi bir izlesinler” dedi.

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.