Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yasmin Schmidt “Kelebek” adlı şarkısıyla iddialı bir dönüş yapıyor!

Yasmin Schmidt “Kelebek” adlı şarkısıyla iddialı bir dönüş yapıyor!
Ucuz Web Tasarım
03.06.2022
A+
A-

Daha önce söz ve müziği kendisine ait olan “İnsanım”, “Bitter” ve “6” adlı şarkılarını Türkiye’de müzik sevenlerin beğenisine sunan güzel sanatçı Yasmin Schmidt, şimdi de “Kelebek” ile içimizi kıpır kıpır yapmaya geliyor.

Yasmin Schmidt, “Kelebek” adlı şarkısını yine DMC Müzik etiketiyle çıkardı. Şarkının klibini son dönemlerde adından söz ettiren genç yönetmen Ferhat Kılıç çekti. Şarkının ruhunu en iyi yansıtan, yaz günlerine yakışır görsellerle muhteşem bir kliple sevenlerinin karşısına çıkan güzel sanatçı, Türk müzik sevenlerin bu yaz “Kelebek” ile coşacağını ve herkesin dilinde bir “Kelebek” nakaratı olacağını belirtti.

BU YAZ RUHUMUZ VE İÇİMİZ KELEBEK!

Söz ve Müziği kendisine ait olan “Kelebek” şarkısını DMC Müzik etiketiyle dinleyicisiyle buluşturan Yasmin Schmidt, müziğin kendisi için bir tutku ve bir yaşam tarzı olduğunu belirterek üretmekten asla vazgeçmeyeceğini ve belki de bir gün dünyaca ünlü bir starla düet yapma fırsatı yakalayabileceğine inandığını belirtti.

Yasmin Schmidt, yarı Alman, yarı Türk olmasının avantajını; Türkçe, Almanca ve İngilizce şarkılar hazırlayarak,  üretmeye devam ederek kullanıyor.

Almanya’da yaşayan Yasmin Schmidt, Türk Pop Müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edindi ve dikkate değer bir dinleyici kitlesine kavuştu. Genç sanatçı, pandemi sürecinde Almanya’da müzik çalışmalarına devam etti. Bir yandan öğrencilerine müzik dersleri vermeye devam ederken; bir yandan da söz müziği kendisine, alt yapısı Cihat Çelik’e ait olan “Karma”, söz-müzik ve aranjesi kendisine  ait “All My Thoughts”, söz- müzik kendisine, alt yapısı Antoine Kratinger’e ait olan “You Suck”, söz- müzik kendisine ait olan, Christian Krömer ile düet yaptığı “Vibey” ve söz- müzik kendisine, aranjesi Cihat Çelik’e ait olan“Your Hero” adlı İngilizce ve Almanca şarkıları çıkardı ve kendi Youtube kanalında yayınladı.

Backlink
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.