Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Her Tarza Hitap Eden Scrubs Modelleri

Scrubs ürünleri, sağlık sektöründe çalışan erkek ve kadınlar tarafından kullanılır. Doktor, hemşire, ebe, fizyoterapi ve rehabilitasyon, dişçilik, diyetisyenlik gibi daha pek çok meslekte tercih edilir.

Her Tarza Hitap Eden Scrubs Modelleri
Ucuz Web Tasarım
28.12.2022
A+
A-

Bahsi geçen mesleklerin çoğunda scrubs kullanımı zorunluyken bazılarında sadece önlük kullanım yeterli olur. Konforu ve rahatlığı başta olmak üzere sağladığı estetik görünümle de bir numara olan bu ürünler, her kombini süslemeyi başarır. Zengin ve çeşitli tasarımlar, “her gün ne giyeceğim” serzenişinde bulunan sağlık çalışanlarını bu şikayetten kurtarır.

Sade ve Modern Scrubs Ürünleri

Her sağlık çalışanının zevk ve istekleri ilham alınarak tasarlanan scrubs ürünleri, oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. Renk, yaka tipi ve üst boyu gibi farklı özellikler bu ürünlerin birbirinden ayrılmalarını sağlar. Kadın ve erkek sağlık çalışanı olarak farklı renklerin bulunduğu gibi unisex olanlar da vardır. Altı ve üstü aynı renge sahip olan bu ürünler takım halinde kullanılabileceği gibi farklı renklerle de kombin edilebilir.

En sık rastlanan petrol mavisi, gri, lacivert, yeşil, mor, bordo gibi renk seçenekleri hem kadın hem de erkek sağlık çalışanlarına hitap eder. Söz konusu renkler hem takım hem de tek parça halinde satışa sunularak herkesin ihtiyacını karşılamayı başarır. Tesettürlü çalışanlara özel üretilen scrubs ürünleri genelde takım halinde satıştadır. Uzun kollu, hakim yaka ve bol kesime sahip olan bu ürünler, muhafazakar çalışanlar için ideal tasarımdadır.

Hem Konforlu Hem de Şık: Desenli Scrubs Modelleri

Renkli tarza sahip olan veya butik bir sağlık kuruluşunda çalışan insanlar için de birbirinden şık tasarımlarda scrubs ürünleri mevcuttur. Tek renklerin yanı sıra çiçekli, kedili, kaktüslü, dişli, çizgili vb. desenleri içeren ürünler, mesai saatlerinde bile tarzından ödün vermek istemeyen kullanıcılara hitap eder. V yaka ve kısa kollu olan desenli üstler farklı pantolon modelleriyle kolayca kombinlenebilir. Örneğin üst parçada hakim olan renk yeşil, sarı ve tonları ise, pantolon koyu yeşil seçilebilir. Aynı şekilde Atatürk imza desenli scrubs üst altına lacivert veya siyah pantolon giyilerek kombin muhteşem şekilde tamamlanabilir.

Detaylı bilgi için: https://www.medikaldolap.com/

 

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.