Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Soğuk Havalarda Stili Tamamlayacak Şal ve Eşarplar

Soğuk Havalarda Stili Tamamlayacak Şal ve Eşarplar
Ucuz Web Tasarım
28.12.2022
A+
A-

Muhafazakar kadınların kış sezonuna damga vuracak şal ve eşarplar ile tanışmasının vakti geldi. Moda Ala otoriterleri tarafından tasarlanan ve Moda Ala bünyesinde sunulan başörtülerinin, tesettür kombinlere eşsiz dokunuşlar yapacağı kesin! Bu kış koyu ve düz renk şal/eşarp modelleri yerini daha renkli, desenli ve kendinden desenli tasarımlara bırakıyor. Bu sayede kış aylarına inatla son derece enerji dolu kombinler oluşturulabiliyor.

Kış Sezonunun Favori Eşarp ve Şal Modelleri

Kış mevsiminde alışık olunan koyu tonlar yerini yeni sezonda patlayan ve desenleriyle adeta büyüleyen eşarplara bırakıyor. Yeşil, mercan, fuşya, pembe, lila, mor, bordo gibi dikkat çeken bu renkler, hemen hemen her stili tamamlamayı başarıyor. Özellikle marjinal ve renkli giyim tarzını benimseyen hanımlar renkli eşarplar ile birbirinden şık kombinler oluşturacağı benziyor. Soğuk havalarda hem kombinleri hem de başı ısıtacak pamuklu eşarp serisinden de vazgeçilmiyor. Desenli ve çiçekli modellerin yanı sıra tek renk eşarp modelleri de kıyafetlerle buluşmaya heyecanlanıyor. Tesettürlü hanımlar için en favori renk bej ve tonları oluyor. Söz konusu renk ile ton sür ton uyum elde edilebildiği gibi, baştan aşağıya pastel ve soft tonlarda bir kombin de yapılabiliyor.

Eşsiz Başörtüleri ile Hem Şık Hem de Sıcacık Bir Kış!

Hem sıcacık hem de şık olmayı amaçlayanlar için kış sezonuna özel tasarlanan şal ve eşarp modelleri alarm veriyor. Her şekli alan, sıcak tutan ve kombinleri tamamlayan tasarımlar, her kadının dolabında mutlaka yer almalı. Havalı duruşlarından asla şüphe edilmemesi gereken bu ürünler, desen ve renk konusuna yeni bir soluk getiriyor. Jazz şal, pamuk eşarp, penye şal, piliseli eşarp, pamuk şal, ipek şal ve pamuk ipek şal kış sezonunun popüler modelleri arasında bulunuyor.

Kış sezonunda oluşturulan özel gün kombinlerine ipek şal ve jazz şal modelleri eşlik ediyorken; sportif ve modern kombinlere pamuk şal, penye şal ve pamuk ipek şal tasarımları hitap ediyor. Öte yandan eşarp modelleri, renkli ve desenli tasarımlarıyla kombinlere şıklık katıyor. Sezonun bohem havasını yansıtan desenli eşarp modelleriyle, kış aylarında da ilgi duyulan tarzdan vazgeçilmiyor.

 

Backlink
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.